Country Music Hall Of Fame Series (CD)

The Sons Of The Pioneers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Way Out There
  2. Tumbling Tumbleweeds
  3. There´s A Round-Up In The Sky
  4. When Our Old Age Pension Check Comes To Our Door
  5. Echoes From The Hills
  6. Hills Of Old Wyomin´, The
  7. Ride Ranger Ride
  8. One More Ride
  9. Rye Whiskey
  10. Cool Water
  11. When The Moon Comes Over Sun Valley
  12. Private Buckaroo
  13. I Hang My Head And Cry
  14. Let Me Keep My Memories
  15. Sierra Nevada
  16. Somebody Bigger Than You And I


Format CD Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 16
Artist The Sons Of The Pioneers Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer MCA10090.2