Covers The Classics (CD)

Creedence Clearwater Revival

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Good Golly Miss Molly
  2. I Heard It Through The Grapevine
  3. Hello Mary Lou
  4. Susie Q (Single Edit)
  5. The Midnight Special
  6. Ooby Dooby
  7. The Night Time Is The Right Time
  8. Cotton Fields
  9. Ninety-Nine And A Half
  10. Before You Accuse Me
  11. My Baby Left Me
  12. I Put A Spell On You


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Creedence Clearwater Revival
Label Concord Leverandør Import
Bestillingsnummer FAN31422.2