Cowboy Country Crosby Style (CD)

Bing Crosby

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Country Style
  2. Ridin' Down The Canyon
  3. Who Calls
  4. My Little Buckaroo
  5. Ride Tenderfoot Ride
  6. Gotta Get Me Somebody To Love
  7. Blue Shadows On The Trail
  8. Nobody's Darlin' But Mine
  9. Empty Saddles
  10. Silver On The Sage
  11. You Are My Sunshine
  12. Roundup Lullaby
  13. Don't Fence Me In
  14. Lone Star Trail
  15. Mule Train
  16. Prairieland Lullaby
  17. Home On The Range
  18. You Don't Know What Lonesome Is
  19. Tumbling Tumbleweeds
  20. Take Me Back To My Boots And Saddle
  21. Last Roundup


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 21
Artist Bing Crosby Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer JSM3557.2