Cowboy Songs (CD)

Michael Martin Murphey

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Cowboy Logic
  2. I Ride An Old Paint / Whoopee Ti-Yi-Yo / Git Along Little Doggies
  3. Tumbling Tumbleweeds
  4. Tyin´ Knots In The Devil´s Tale
  5. Old Chisholm Tale, The
  6. Home On The Range
  7. What Am I Doing Here
  8. Wild Ripplin´ Waters
  9. Yellow Rose Of Texas, The
  10. Spanish Is The Lovin´ Tongue
  11. Cowboy Pride
  12. Red River Valley
  13. Let The Cowboy Dance
  14. Jack Of Diamonds
  15. Texas Rangers
  16. When The Work´s All Done This Fall
  17. Streets Of Laredo, The
  18. Oh Bury Me Not On The Lone Prairie
  19. Where Do Cowboys Go When They Die / Reincarnation
  20. Goodbye Old Paint
  21. Happy Trails



Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Michael Martin Murphey
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer WB26308.2