Cowboy's Sweetheart (CD)

Patsy Montana

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Want to be a Cowboy's Sweetheart
  2. That Silver Haired Daddy of Mine
  3. Sixteen Pounds
  4. Riding Down the Canyon
  5. Another Cowboy Song
  6. Roll Along, Kentucky Moon
  7. I've Traded My City Feller (For a Cowboy's Sweetheart)
  8. Western Medley: Streets of Laredo / Red River Valley / Home on the Range / Cattle Call / Cool Water
  9. The Cowgirl Song
  10. Renfro Valley


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Patsy Montana
Label King Leverandør Import
Bestillingsnummer KNG6103.2