Crazy Rhythm (CD)

Les Paul & His Trio

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Who´s Sorry Now?
  2. You Took Advantage Of Me
  3. For You
  4. What Is This Thing Called Love?
  5. I Never Knew
  6. Won´t You Tell Me
  7. It´s Only A Paper Moon
  8. Nice Work If You Can Get It
  9. I Can´t Believe That You´re In Love With Me
  10. The Man I Love
  11. Crazy Rhythm
  12. Deed I Do
  13. Lazy River
  14. Melodic Meal
  15. It Had to Be You
  16. My Future Just Passed
  17. There´s A Lull In My Life
  18. What A Difference A Day Made


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Les Paul, Les Paul & His Trio
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer VAR066672.2