Crime Always Pays (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Slowly Wept The Sea
  2. We Are The Storm
  3. This Round´s On You!
  4. Powder Keg
  5. Where Victory Is Penned
  6. Of Hooks And Hornswogglers
  7. A Time Of Wooden Ships & Iron Men
  8. Crime Always Pays
  9. Raw Doggin´ At The Raw Bar
  10. The Gallow´s Pole Dancer
  11. Legacy´s Allure
  12. At The Bottom Of A Glass
  13. To Steal A Life
  14. You Bring The Cannon, We´ll Bring The Balls
  15. Surf-N-Turf (For Piratical Girth)
  16. Rope´s End


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Swashbuckle
Label Nuclear Blast Leverandør Sony
Bestillingsnummer 2736125552


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende