Crossings (CD)

Tony Rice

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. In the Sweet By and By
  2. I Have Decided to Follow Jesus
  3. Swing Low, Sweet Chariot
  4. Holy, Holy, Holy
  5. Living by Faith
  6. Amazing Grace
  7. Victory in Jesus
  8. Sweet Hour of Prayer
  9. I Feel Like Traveling On
  10. Just as I Am
  11. Are You Washed in the Blood?
  12. Doxology


Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Tony Rice
Label Mountain Home Leverandør Import
Bestillingsnummer MHR1041.2