Crow Jane Alley / Pistola (2CD)

Willy DeVille

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


Disk 1
  1. Chieva
  2. Right There, Right Then
  3. Downside of Town
  4. My Forever Came Today
  5. Crow Jane Alley
  6. Muddy Waters Rose Out of the Mississippi Mud
  7. Come a Little Bit Closer
  8. Slave to Love
  9. (Don't Have A) Change of Heart
  10. Trouble Comin' Everyday in a World Gone Wrong
Disk 2
  1. So So Real
  2. Been There Done That
  3. When I Get Home
  4. Louise
  5. The Band Played On
  6. You Got the World in Your Hands
  7. I Remember the First Time
  8. Stars That Speak
  9. I'm Gonna Do Something the Devil Never Did
  10. The Mountains of Manhattan


Utgitt 2004 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Willy DeVille
Label Eagle Rock Bestillingsnummer EGLR203392.2