Cry to Me: Golden Classics of the 70s (CD)

Loleatta Holloway

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Cry to Me
  2. We Did It
  3. The Show Must Go On
  4. Remember Me
  5. So Can I
  6. The Man I Love
  7. Our Love
  8. I Know Where You´re Coming From
  9. Love Woke Me Up
  10. Can I Change My Mind
  11. The World Don´t Owe You Nothing
  12. Part Time Lover, Full Time Fool
  13. Only a Fool
  14. Mother of Shame


Format CD Sjanger Soul
Antall spor 14 Artist Loleatta Holloway
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer COL5189