Crybaby (CD)


249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I Cherish the Heartbreak More Then the Love That I Lost
  2. We're Supposed To Be In Love
  3. When the Lights Go Out
  4. Armies of Darkness
  5. This Time It's Over
  6. Shame
  7. Twist of the Knife
  8. Veils
  9. A Misery of Love
  10. What am I Supposed To Do Without You Now


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Crybaby
Label Cooperative Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer HECD027i