Cunning Stunts (Remastered) (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Show Of Our Lives, The
  2. Stuck In A Hole
  3. Lover
  4. No Backstage Pass
  5. Welcome The Day
  6. DABSONG CONSHIRTOE MEDLEY, THE: Mad Dabsong, The/Ben Karratt Rides Again/Pro's & Con's/Wraiks & Ladders/Sneaking Out The Bare Quare/All Sorts Of Unmentionable Things
  7. Fear & Loathing In Tollington Park Rag, The
  8. Stuck In A Hole (single version, bonus track)
  9. Keeping Back My Love (previously unreleased, bonus track)
  10. For Richard (live, bonus track)


Utgitt 1975 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 10
Artist Caravan Label Mercury UK
Leverandør Import Bestillingsnummer POLK882981.2