Inngår i

Curtain Call 2 (2CD)


199,50 19950 Veil. pris 219,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis

Second Greatest Hits set from the rapper they love to hate on, comprised of the inimitable Detroit MC’s creative output since the 2005 release of Curtain Call: The Hits. Curtain Call 2 will include music from all Eminem projects from Relapse forward, including side-projects, guest appearances, film soundtrack songs, and of course selections from his solo albums.

Disk 1
  1. Godzilla (Feat. Juice WRLD)
  2. Lucky You (Feat. Joyner Lucas)
  3. Lighters (Bad Meets Evil Feat. Bruno Mars)
  4. GNAT
  5. Cinderella Man
  6. Walk On Water (Feat. Beyoncé)
  7. Rap God
  8. Love the Way You Lie (Feat. Rihanna)
  9. Won't Back Down (Feat. P!nk)
  10. Higher
  11. Bezerk
  12. Not Afraid
  13. From the D 2 the LBC (Feat. Snoop Dogg)
  14. Nowhere Fast (Feat. Kehlani)
  15. Fall
  16. Phenomenal
  17. Fast Lane (Bad Meets Evil)
  18. You're Never Over
Disk 2
  1. 3am
  2. Space Bound
  3. Beautiful
  4. The Monster (Feat. Rihanna)
  5. Venom
  6. Crack a Bottle (Feat. Dr Dre & 50 Cent)
  7. Is This Love (09') (Feat. 50 Cent)
  8. River (Feat. Ed Sheeran)
  9. Survival
  10. Best Friends (Feat. Eminem)
  11. Darkness
  12. Kings Never Die (Feat. Gwen Stefani)
  13. No Love (Feat. Lil Wayne)
  14. Headlights (Feat. Nate Ruess)
  15. The King and I (Feat. Ceelo Green)
  16. Farewell
Utgitt 2022 Format 2CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 2
Artist Eminem Bestillingsnummer 0602448171078