D & B Together (CD)

Delaney & Bonnie

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Only You Know And I Know
  2. Wade In The River Of Jordan
  3. Sound Of The City
  4. Well, Well
  5. I Know How It Feels To Be Lonely
  6. Coming Home
  7. Move ´Em Out
  8. Big Change Comin´
  9. Good Thing (I´m On Fire), A
  10. Groupie (Superstar)
  11. I Know Something Good About You
  12. Country Life
  13. Over And Over
  14. I´m Not Your Lover, Just Your Lovee
  15. Good Vibrations
  16. Are You A Beatle Or A Rolling Stone
  17. How Glad I Am, (You Don´t Know)
  18. California Rain



Utgitt 1972 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Delaney & Bonnie
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SBMK724506.2