Damnation And A Day (CD)

Cradle Of Filth

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. A Bruise Upon The Silent Moon
  2. The Promise Of Fever
  3. Hurt And Virtue
  4. An Enemy Led The Tempest
  5. Damned In Any Language ( A Plague On Words)
  6. Better To Reign In Hell
  7. Serpent Tongue
  8. Carrion
  9. The Mordant Liquor Of Tears
  10. Presents From The Poison-Hearted
  11. Doberman Pharaoh
  12. Babalon A.D. (So Glad For The Madness)
  13. A Scarlet Witch Lit The Season
  14. Mannequin
  15. Thank God For The Suffering
  16. The Smoke Of Her Burning
  17. End Of Daze



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Cradle Of Filth
Label Sony Music Leverandør Sony
Bestillingsnummer 5109632