Dan Greer: Beale Street Soul Man - The Sounds Of Memphis Sessions (CD)

Dan Greer

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Thanks To You Girl
  2. Shell Of A Man
  3. She´s Not Mama´s Little Girl
  4. Hook Line And Sinker
  5. You´re Slipping Away
  6. Take A Look At Yourself
  7. I Love You But You Don´t Love Me
  8. Peace & Love
  9. Hell Paso (Part 1)
  10. Voodoo Woman
  11. Bless You
  12. I´m A Lucky Guy
  13. How Does It Feel
  14. It Hurts To Lose At Love
  15. What Good Is A Man
  16. Any Moment Now
  17. Only The Beginning
  18. Natural Reaction
  19. Mistaken Identity
  20. When Will It All End
  21. Share
  22. So Good To Be Young


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Dan Greer
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND396


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende