Dan Styffe - Bass Trip (CD)

Arvo Pärt

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Dan Styffe, til daglig solobassist i Oslo-filharmonien, lanserer sin tredje soloplate med flunkende nytt repertoar for kontrabass. Bass Trip inneholder musikk av ni komponister, tre av dem norske. Styffe fokuserer på det sangbare og vokale aspektet ved kontrabassen, og samarbeider med et knippe av de fremste musikerne i Norge i dag.

Bass Trip setter Dan Styffe kontrabassen inn i nye og uventede sammenhenger. Duetter med slagverk, med cello, med bratsj i tillegg til soloverker viser en usedvanlig bredde og spilleglede. Tittelsporet munner ut i en helt magisk pas de deux med Susanna Wallumrød på vokal; en vals som fører tankene hen mot Cohen. Lars Petter Hagens 'Hymn' er skrevet for en 'gigantisk, ikke-eksisterende hardingfele', og Arvo Pärts 'Spiegel im Spiegel' i versjon for bass og piano blir også et eget lite univers.
Sporliste
  1. Teppo Hauta-Aho: Kadenza
  2. Arvo PäRT: Spiegel Im Spiegel
  3. Paul Ramsier: Sahara Rainforest
  4. Jon Ã-Ivind Ness: Gust
  5. Mario Lavista: Dusk
  6. Henrik Hellstenius: Ombra Della Sera
  7. Lars Petter Hagen: Hymn
  8. Stefan Schã¤Fer: L'adieu
  9. Peteris Vasks: Bass Trip
Lyttespor
Produktfakta
Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Klassisk, Rock Antall disker 1
Artist Arvo Pärt, Catherine Bullock, Dan Styffe, Gonzalo Moreno, Hans Kristian Kjos Sørensen, Henrik Hellstenius, Lars Petter Hagen, Peteris Vasks, Susanna Wallumrød, Øystein Birkeland Label Simax Classics
Bestillingsnummer PSC1288