Dap Dippin' With Sharon Jones And The Dap Kings (CD)

Sharon Jones & The Dap-Kings

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Introduction
  2. Got A Thing On My Mind
  3. What Have You Done For Me Lately
  4. Dap Dip
  5. Give Me A Chance
  6. Got To Be The Way It Is
  7. Make It Good To Me
  8. Ain't It Hard
  9. Pick It Up Lay It In The Cut
  10. Casella Walk



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Sharon Jones & The Dap-Kings
Label Daptone Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DAP001CD