Dare To Be Stupid (CD)

Weird Al Yankovic

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Like a Surgeon
  2. Dare to Be Stupid
  3. I Want a New Duck
  4. One More Minute
  5. Yoda
  6. George of the Jungle
  7. Slime Creatures from Outer Space
  8. Girls Just Want to Have Lunch
  9. This Is the Life
  10. Cable TV
  11. Hooked on Polkas



Utgitt 1985 Format CD
Sjanger Humor Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Weird Al Yankovic
Label RCA Leverandør Import
Bestillingsnummer SBMK791770.2