Dave Mason/Split Coconut (CD)

Dave Mason

199,00 19900
Ikke i beholdning hos leverandør


  1. Show Me Some Affection
  2. Get Ahold On Love
  3. Every Woman
  4. It Can't Make Any Difference To Me
  5. All Along The Watchtower
  6. Bring It On Home To Me
  7. Harmony And Melody
  8. Relation Ships
  9. You Can't Take It When You Go
  10. Split Coconut
  11. Crying Waiting And Hoping
  12. You Can Lose It
  13. She's A Friend
  14. Save Your Love
  15. Give Me A Reason Why
  16. Two Guitar Lovers
  17. Sweet Music
  18. Long Lost Friend


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Dave Mason
Label BGO Bestillingsnummer BGO848