David Blue / Singer Songwriter Project (CD)

David Blue

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Tracks To Be Confirmed...
  2. About My Love
  3. So Easy She Goes By
  4. If Your Monkey Can't Get It
  5. Midnight Through Morning
  6. It Ain't The Rain That Sweeps The Highway Clean
  7. Arcade Love Machine
  8. Grand Hotel
  9. Justine
  10. I'd Like To Know
  11. Street, The
  12. It Tastes Like Candy
  13. House Un-American Blues Activity Dream
  14. Birmingham Sunday
  15. Bold Marauder
  16. Talking Socialized Anti-Undertaker Blues - Patrick Sky
  17. Many A Mile - Patrick Sky
  18. Rompin' Rovin' Days
  19. Down In Mississippi
  20. Farewell My Friend
  21. Try An' Ask
  22. I Like To Sleep Late In The Morning
  23. It's Alright With Me
  24. Don't Get Caught In A Storm



Utgitt 1966 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 24
Artist David Blue Label Rhino
Leverandør Import Bestillingsnummer RHIK273568.2