David Comes To Life (CD)

Fucked Up

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Med sitt tredje album går Toronto-punkerne i Fucked Up løs på et nytt format. David Comes To Life er et konseptalbum - kall det gjerne en rockeopera - om en fabrikkarbeider i en fiktiv engelsk by. Han forelsker seg hodestups i en aktivist som senere dør i en ulykke, og dermed er scenen satt for både handlingsforløpet og en uvanlig komplisert utgivelse. Komplisert, men tilsvarende strålende.

Gjennom 18 spor serveres maksimalistisk hardrock, punk, indierock og hardcore breddfull av farger og detaljer, hvor Damian Abrahams betydelige vokale (og bokstavelige) pondus finner sin lette make i ungpikestemmen til bassist Sandy Miranda. Siden The Chemistry Of Common Life (2008) har bandet blitt forsterket med en tredje gitarist, noe som gir ekstra liv til melodiene og gjør helhetsinntrykket intet mindre enn monumentalt. Fucked Up har levert sitt mesterverk.

Sporliste

 1. Let Her Rest
 2. Queen of Hearts
 3. Under My Nose
 4. The Other Shoe
 5. Turn the Season
 6. Running On Nothing
 7. Remember My Name
 8. A Slanted Tone
 9. Serve Me Right
 10. Truth I Know
 11. Life In Paper
 12. Ship of Fools
 13. A Little Death
 14. I Was There
 15. Inside a Frame
 16. The Recursive Girl
 17. One More Night
 18. Lights Go Up

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Fucked Up
Label Matador Leverandør Playground
Bestillingsnummer OLE9522

Anmeldelser