David Ruffin / Me N Rock And Roll Are Here To Stay (CD)

David Ruffin

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Rovin Kind
  2. Common Man
  3. I'm Just a Mortal Man
  4. (If Loving You Is Wrong) I Don t Want to Be Right
  5. There Will Always Be Another Song to Sing
  6. I Miss You (Part 1)
  7. Blood Donors Needed (Give All You Can)
  8. A Little More Trust
  9. Go On with Your Bad Self
  10. A Day in the Life, of a Working Man
  11. I Saw You When You Met Her
  12. Take Me Clear from Here
  13. Smiling Faces Sometimes
  14. Me n Rock n Roll Are Here to Stay
  15. Superstar (Remember How You Got Where You Are)
  16. No Matter Where
  17. City Stars
  18. I Just Want to Celebrate


Utgitt 1973 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 18 Artist David Ruffin
Label Real Gone Music Bestillingsnummer RLGM6400226.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende