David: The Unreleased Album (CD)

David Ruffin

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Each Day Is a Lifetime
  2. I Want You Back
  3. Out in the Country
  4. You Can Come Right Back to Me
  5. I Can´t Be Hurt Anymore
  6. Rainy Night in Georgia
  7. I´ve Got a Need for You
  8. Anything That You Ask For
  9. Let Somebody Love Me
  10. For the Shelter of Your Love
  11. Dinah
  12. Don´t Stop Lovin´ Me
  13. It´s Gonna Take a Whole Lot of Doin´ (Bonus track)
  14. I Want Her to Say It Again (Bonus track)
  15. Your Heartaches I Can Surely Heal (Bonus track)
  16. Get Away Heartbreak (Keep on Moving) (Bonus track)
  17. You Make Me Do Things I Don´t Want to Do (Bonus track)
  18. Mountain of Memories (Bonus track)
  19. Heaven Help Us All (Bonus track)
  20. Each Day Is a Lifetime (Mono Single Mix) (Bonus track)
  21. Don´t Stop Lovin´ Me (Mono Single Mix) (Bonus track)
  22. You Can Come Right Back to Me (Mono Single Mix) (Bonus track)
  23. Dinah (Mono Single Mix) (Bonus track)


Utgitt 1968 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 23 Artist David Ruffin
Label Hip-O Select Leverandør Import
Bestillingsnummer HPOSB000250902.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende