Days Of Future Passed (Remastered) (CD)

The Moody Blues

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Day Begins, The
  2. Dawn (Dawn Is A Feeling)
  3. Morning,The (Another Morning)
  4. Lunch Break (Peak Hour)
  5. The Afternoon: a) Forever Afternoon (Tuesday?), b) (Evening) Time To Get Away
  6. Evening: a) Sun Set, The, b) Twilight Time
  7. Night , The (Nights In White Satin)
  8. Don´t Let Me Be Misunderstood (BBC session: Saturday Club)
  9. Fly Me High
  10. I Really Haven´t Got The Time
  11. Love And Beauty
  12. Leave This Man Alone
  13. Cities
  14. Tuesday Afternoon (alternate mix)
  15. Dawn (Dawn Is A Feeling/alternate version)
  16. Sun Set (no orchestra/alternate version)
  17. Twilight Time (alternate vocal mix)



Utgitt 1967 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 17
Artist The Moody Blues Label Mercury UK
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5306631