Days Of Transcendence (CD)

Pelbo

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
I 2010 debuterte den trondheimsbaserte jazzrocktrioen PELbO med et selvtitulert førstealbum som imponerte mange. 80 konserter i inn- og utland fulgte, det samme gjorde en Spellemann-nominasjon og et rykte som et av landets mest lovende band. Det startet med andre ord bra, men på oppfølgeren Days Of Transcendence heves nivået ytterligere. Og det med overraskende resultat.

I stedet for å satse på det trygge, kjente og sikre dro nemlig PELbO til ytterst i havgapet, bosatte seg på en øy midt i stormen, frigjorde seg fra alt som hadde vært og startet på nytt. Ine Hoem (vokal), Kristoffer Lo (tuba) og Trond Bersu (trommer) formet deretter andrealbumet til en skummel, mørk og kompromissløs opplevelse hvor de samtidig beholder det stramme grepet rundt gruppas sentrale element - popmelodien som hekter seg fast.

Days Of Transcendence er produsert og mikset av støyjazzmester Stian Westerhus i samarbeid med bandet, samt mastret av Helge "Deathprod" Sten. Albumomslaget er håndtegnet av gatekunstkollektivet Skurktur.

Sporliste

  1. Captain Of Glory
  2. Join Their Game
  3. The Devil In The Bible
  4. Waltz
  5. Pure Hearts
  6. Can I Ask You
  7. Stories For Kalimba
  8. Memory Makers
  9. We Call This Ours

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Pelbo
Label Riot Factory Bestillingsnummer RFAC25

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i