Death Consecrates With Blood (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Death Concecrates With Blood
  2. Becoming The Ungodly Sin
  3. That Old Black Magick Spell
  4. The Passing Of The Black Storms
  5. Carnal Baptism
  6. Dancing Upon The Bones Of A Naive Perception
  7. Bestow The Blessings Of Hell Upon Us
  8. Enthrone Night
  9. Mendacious Messiah
  10. Dead Angel Innocence


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Unlight
Label Massacre Bestillingsnummer MASSCD0615