Debussy; Ravel: String Quartets (CD)

Debussy; Ravel: String Quartets (CD)

Claude Debussy

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Bechet's Walk
  2. Sweet Sue Just You
  3. Rent Party Blues
  4. Ain't Nobody Here But Us Chickens
  5. Hushabye
  6. I Thought About You
  7. I'm Looking Over a Four Leaf Clover
  8. There Is No Greater Love
  9. Do You Know What It Means to Miss New Orleans
  10. An Ordinary Copper (Dixon of Dock Green)
  11. Bourbon Street Parade
  12. You're a Lucky Guy
  13. Fly Me to the Moon
  14. Panama Rag


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Claude Debussy, Maurice Ravel
Label Harmonia Mundi Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer CAL5893