December Day - Willie's Stash Vol. 1 (CD)

Willie Nelson And Sister Bobbie

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
December Day er første utgivelse i en serie med arkivopptak kalt Willie's Stash. Albumet er et samarbeid mellom Willie Nelson og hans søster Bobbie, med 18 studioopptak av sanger de liker - inkludert nye versjoner av perler hentet fra Willies omfattende låtskriverkatalog.

Willie og Bobbie vokste opp i Abbott i Texas, der de lærte å spille og å lese noter av sine besteforeldre. Søsknene spilte sammen i band tidlig i sine karrierer, og Bobbie har vært et viktig medlem i Willies Family Band siden oppstarten i 1973. At Bobbie og Willie har dype, intuitive musikalske bånd, formet og utviklet gjennom tiår med praksis og spontanitet, høres tydelig på December Day. Albumets lydbilde er utvidet med bidrag fra andre Family Band-medlemmer, inkludert munnspilleren Mickey Raphael og avdøde Bee Spears på bass, sistnevnte innspilt i løpet av hans gripende siste økt med Willie.

December Day er produsert av Buddy Cannon og innspilt av Steve Chadie i Pedernales Recording Studio i Austin, Texas. Willie's Stash-serien vil presentere en rekke utgivelser, personlig tilrettelagt av Willie Nelson og hentet fra flere tiår med opptak og turnévirksomhet.

Sporliste

 1. Alexander's Ragtime Band
 2. Permanently Lonely
 3. What'll I Do
 4. Summer of Roses / December Day
 5. Nuages
 6. Mona Lisa
 7. I Don't Know Where I Am Today
 8. Amnesia
 9. Who'll Buy My Memories?
 10. The Anniversary Song
 11. Laws of Nature
 12. Walkin'
 13. Always
 14. I Let My Mind Wander
 15. Is the Better Part Over
 16. My Own Peculiar Way
 17. Sad Songs and Waltzes
 18. Ou Es-Tu Mon Amour / I Never Cared for You

Produktfakta

Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Willie Nelson, Willie Nelson And Sister Bobbie
Label Legacy Recordings Bestillingsnummer 0888750170125

Anmeldelser