Decisions (CD)

Beu Sisters

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Was Only (Seventeen)
  2. Decisions
  3. Stop! Stay Away From My Sister
  4. Crushed
  5. Living Ain´t Easy
  6. Catch Me If You Can
  7. Unbelievable You
  8. Falling Out Of Love With You
  9. Why Don´t You Just Kiss Me
  10. Once Upon A Broken Heart
  11. You Make Me Feel Like A Star
  12. My Christmas Was In June
  13. Emily


Format CD Sjanger Pop
Antall spor 13 Artist Beu Sisters
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CAP13305