Dee Dee's Feathers (CD)

Dee Dee Bridgewater

199,00 19900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Dee Dee's Feathers by Dee Dee Bridgewater & Irvin Mayfield with the New Orleans Jazz Orchestra. A modern vision of New Orleans painted through the collaboration of two of the greatest musicians in Jazz.


  1. One Fine Thing
  2. What a Wonderful World
  3. Big Chief
  4. Saint James Infirmary
  5. Dee Dee's Feathers
  6. New Orleans
  7. Treme Song / Do Whatcha Wanna
  8. Come Sunday
  9. Congo Square
  10. C'est ici que je t'aime
  11. Do You Know What it Means
  12. Whoopin' Blues


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Dee Dee Bridgewater
Label OKeh Records Bestillingsnummer 0888750635327