Deep Sea Ball: Best Of (CD)

Clyde McPhatter

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Can't Stand Up Alone
  2. Seven Days
  3. Treasure Of Love
  4. Rock And Cry
  5. I'm Lonely Tonight
  6. Without Love (There Is Nothing)
  7. Deap Sea Ball
  8. Just To Hold My Hand
  9. My Island Of Dreams
  10. No Matter What
  11. Come What May
  12. Lovey Dovey
  13. I'm Not Worthy Of You
  14. Lover's Question
  15. Thirty Days
  16. You Went Back On Your Word Little Girl
  17. No Love Like Her Love
  18. Long Lonely Nights
  19. Since You´ve Been Gone



Format CD Sjanger Soul
Antall spor 19 Artist Clyde McPhatter
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ATL82314


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende