Defected Ibiza 2017 (3CD)

Simon Dunmore

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Human Movement featuring Eliot Porter ‘Right Thang’ (TÂCHES Remix)
  2. Girls Of The Internet ‘When U Go’
  3. Siri Svegler ‘Silent Viewer’ (Chopstick & Johnjon’s Rediscovered Remix)
  4. Nick Holder ‘Forever In A Daze’
  5. Marcel Vogel featuring Khadija ‘Moonchild’ (Soul Clap Remix)
  6. Ezel featuring Mateo Senolia ‘You Got Worked’ (CASAMENA Stripped Remix)
  7. Himalayan Disco Force ‘Mountain Men’ + Sonny Fodera featuring Alex Mills ‘Always Gonna Be’ (Extended Accapella)
  8. Nick Holder ‘Losing Me’
  9. Kllo ‘Walls To Build’ (Mall Grab Remix)
  10. Crookers featuring Baxter ‘Innocent’ (Kai Alcé DISTINCTIVE Retouch)
  11. Jonatan Bäckelie ‘It Could Go Either Way’ (The Trickski Way)
  12. Dan Kye ‘Like You Wanna’
  13. The Black 80s ‘Give Me Something’ (Jullian Gomes Remix)
  14. Kenny Hawkes & Louise Carver ‘Play The Game’ (Extended Mix)
  15. Trackheadz ‘I Still Love Her’ (Main Mix)
  16. Sonny Fodera featuring Kate Elsworth ‘Wasted’
Disk 2
  1. Kiko Navarro featuring HanLei ‘Right On’ (Dario D’Attis Remix)
  2. DGeneral featuring Samantha Lake ‘Because I Love You’
  3. Daniel Leseman ‘So Fine’
  4. Irfan Rainy & Bonafide Rojas ‘Shook’ (Rainy’s Community Mix)
  5. Jacky featuring Amelia Sear ‘Sensation’
  6. Sam Divine & CASSIMM ‘Can’t Stop The House’
  7. Rogue D ‘Surrender’ + Shawn Christopher ‘You Can Make It’ (Preacher-Pella)
  8. Sandy Rivera ‘Try A Little Tenderness’
  9. Eli Escobar ‘Happiness Pt 2’ (Kon’s Discofied Remix)
  10. HIMWOL ‘Love Come In’
  11. Klaves ‘Awake’
  12. Lisa Shaw ‘I Can See It’ (Miguel Migs Salted Vocal Mix)
  13. Urban Blues Project present Jay Williams ‘Testify’ (Mousse T’s Test-A-Dub)
  14. Illyus & Barrientos ‘Takin’ Over’
  15. Rogue D ‘Baby Sing A Song’ (Live Mix)
  16. Amine Edge & DANCE ‘Good Time’
Disk 3
  1. Sísý Ey ‘Mystified’ (Jimpster Remix)
  2. Benji Candelario featuring Lisa Shaw ‘You Got Me’ (Benji Candelario Late Night Strut Mix)
  3. Christian B & Lavvy Levan featuring Lorraine Crosby ‘Feel Alive’ (Sandy Turnbull Remix)
  4. Roog & Dennis Quin featuring Berget Lewis ‘Igohart’ (Josh Butler Remix)
  5. Luna City Express ‘Victims Of The Funk’ (Dario D’Attis Remix)
  6. Ninetoes ‘Come Back’
  7. Rhemi featuring Lynn Lockamy ‘Warning’
  8. Jamie 3:26 & Masalo ‘Testify’
  9. Toto Chiavetta ‘Monkey Mind’ + Mason ‘Rhino’ (Accapella)
  10. Jacky ‘Revolución’
  11. Ferrer & Sydenham Inc ‘Checkmate The King’ + Ralphi Rosario with Linda Clifford ‘Wanna Give It Up’ (Accapella)
  12. Joe Valentin ‘Intrusión’
  13. Keenarf featuring Jinadu ‘Bring Me Down’ (Till Von Sein Remix)
  14. Josh Butler & Bontan ‘Call You Back’
  15. Andrea Oliva ‘Decomposing’ + Jason Hates Jazz ‘Pray For Love’ (Accapella)


Utgitt 2017 Format 3CD
Sjanger Dance, Electronica Antall disker 3
Artist Simon Dunmore Label Defected
Bestillingsnummer ITH71CD