Definitive Sarah Vaughan: Ken Burns Jazz (CD)

Sarah Vaughan

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Interlude
  2. If You Could See Me Now
  3. I Love You
  4. Can't Get Out Of This Mood
  5. They Can't Take That Away From Me
  6. You're Not The Kind
  7. Lover Man
  8. Sinner Kissed An Angel, A
  9. Poor Butterfly
  10. Misty
  11. Great Day
  12. I Feel Pretty
  13. My Man
  14. Nearness Of You, The
  15. Autumn Leaves
  16. Send In The Clowns


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 16
Artist Sarah Vaughan Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer PLG549088.2