Delbert And Glen (CD)

Delbert McClinton

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Old Standby
  2. Ain´t What You Eat But The Way How You Chew It
  3. I Received A Letter
  4. I Feel The Burden (Being Lifted Off My Shoulders)
  5. B-Movie Box Car Blues
  6. Everyday Will Be Like A Holiday
  7. All Them Other Good Things
  8. Sugar Daddy
  9. Here Comes The Blues Again
  10. Rosie´s (The Working Girl´s Hotel) - (The Working Girl´s Hotel)
  11. C.O.D.
  12. To Be With You


Utgitt 1972 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Delbert McClinton
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer KOC9833.2