Delilah's Power / Airwaves (Remastered) (CD)

Ike & Tina Turner

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Delilah's Power
  2. Never Been To Spain
  3. Unhappy Birthday
  4. (You've Got To) Put Something Into It
  5. Nothing Comes To You When You're Asleep But a Dream
  6. Stormy Weather (Keeps Rainin' All the Time)
  7. Sugar Sugar
  8. Too Much for One Woman
  9. Trying To Find My Mind
  10. Pick Me Up (Take Me Where Your Home Is)
  11. Too Many Women
  12. I Want To Take You Higher
  13. Too Many Ties That Bind Me
  14. Strange
  15. He Don't Love You
  16. Flee Flee Fla
  17. Honey Child Baby
  18. Just Want Your Love Sometime
  19. We Need an Understanding
  20. Two Is a Couple
  21. It's My Time Now
  22. Dear John


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Ike & Tina Turner
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGO1002