Deluxe Edition (CD)

Kenny Neal

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Caught in the Jaws of a Vise
  2. That Knife Don't Cut No More
  3. Outside Looking In
  4. Hoodoo Moon
  5. The Truth Hurts
  6. Caught Your Back Door Man
  7. Evalina
  8. Baby Bee
  9. Neal and Prey
  10. Any Fool Will Do
  11. Lightning's Gonna Strike
  12. Morning After
  13. The Son I Never Knew
  14. Howling at the Moon
  15. Change My Way of Living
  16. Believe in Yourself


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Kenny Neal
Label Import Bestillingsnummer ALL515604.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende