Den Siste Mohikanen (CD)

Mikael Wiehe

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Mikael Wiehe vinker farvel med nytt album, samt stor turné

I et halvt århundre har to ting definert Mikael Wiehes kunstneriske karriere. Dels den evige reisen, turneen uten slutt, samt drømmen om en bedre verden. Førstnevnte har snart nådd sin endestasjon, mens det siste er en drøm som aldri kommer til å ta slutt.

Med sitt nye album «Den siste mohikaneren» og den påfølgende turneen vinker Mikael Wiehe farvel. Et farvel til den intense turnerunden som har vært hans kjennetegn helt siden han første gang møtte publikum som leder av Hoola Bandoola Bandet på 70-tallet. Et kjærlighetsforhold til publikum som fortsatte inn i solokarrieren med tusenvis av konserter rundt i Norden, år etter år.

Enhver 70-åring kan unne seg selv å trappe ned litt. Ikke minst en som har gitt ut 40 album og samtidig har opprettholdt en sterk stemme under samfunnsdebatten. Han er alltid klar til å stå opp for rettferdighet og likestilling, men det kommer også med et stort ansvar.

9. Oktober slippes «På livets hav», den første singelen fra det kommende albumet. En poetisk skildring av år som har passert og drømmer som har blitt drømt.

En måned senere, 26/11, er det tid for albumslipp, som på starten av nyåret følges av en omfattende turné. 45 datoer med start i Bergen og avsluttes på Koncerthuset i København. Et verdig farvel til publikum fra en av Svergies fremste artister og låtskrivere.

Produktfakta
Utgitt 2021 Format CD
Sjanger Rock Artist Mikael Wiehe
Bestillingsnummer 0602445040094

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også