Denials Delusions And Decisions (CD)

Jaguar Wright

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The What Ifs
  2. Country Song
  3. Stay
  4. Love, Need and Want You
  5. Same Sh*t, Different Day Pt.1
  6. Ain´t Nobody Playin´ feat. Black Thought
  7. I Can´t Wait feat. Bilal
  8. I Don´t Know feat. Black Thought
  9. 2 Too Many
  10. Lineage
  11. Self Love
  12. Same Sh*t Different Day Pt.2



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger R&B Antall spor 12
Artist Jaguar Wright Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer MCA112683.2