Detroit City/5000 Miles Away (2CD)

Bobby Bare

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. Detroit City
  2. Is It Wrong (For Loving You)
  3. Lorina
  4. Shame On Me
  5. I'd Fight the World
  6. Dear Waste Basket
  7. All American Boy
  8. I Don't Believe I'll Fall in Love Today
  9. Brooklyn Bridge
  10. She Called Me Baby
  11. The Gods Were Angry With Me
  12. Book of Love
  13. 500 Miles Away from Home
  14. Homestead On the Farm
  15. Let Me Tell You About Mary
  16. Abilene
  17. Gotta Travel On
  18. Lynchin' Party
  19. Worried Man Blues
  20. I Wonder Why You Are Tonight
  21. Noah's Ark
  22. Sailor Man
  23. What Kind of Bird Is That
  24. Jeannie's Last Kiss
Disk 2
  1. Passin' Through
  2. You Can't Stop the Wild Wind from Blowing
  3. Got Leavin' On Her Mind
  4. The Long Black Veil
  5. Heaven Help My Soul
  6. Talk Me Some Sense
  7. It Ain't Me, Babe
  8. All the Good Times Are Past and Gone
  9. What Color (Is a Man)
  10. A Little Bit Later On Down the Line
  11. Salt Lake City
  12. (For a While) We Helped Each Other Out
  13. A Bird Named Yesterday
  14. Recitation/Somebody Bought My Old Hometown
  15. Recitation/Ode to the Little Brown Shack Out Back
  16. Recitation/The Day the Saw Mill Closed Down
  17. Recitation/The Air Conditioner Song
  18. A Bird Named Yesterday (Chorus Only)/Recitation/I've Got a Thing About Trains
  19. Recitation/The Old Gangs Gone
  20. Recitation/They Covered Up the Old Swimmin' Hole
  21. The Church in the Wildwood/A Bird Named Yesterday (Chorus Only)
  22. Sandy's Crying Again
  23. When Am I Ever Gonna Settle Down
  24. Don't Do Like I Done Son (Do Like I Say)
  25. The Town That Broke My Heart
Utgitt 2020 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Artist Bobby Bare Bestillingsnummer BGOCD1431