Dette Forandrer Alt (CD)

Gatas Parlament

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Etter fire offisielle album, tre gateplater og en rekke singler og EP-er leverer den populære østkantgruppa sitt kanskje beste album noensinne. På Dette Forandrer Alt er produsentene Tommy Tee og Jester i toppform og leverer et moderne hip hop-lydbilde som fundament for Gatas humoristiske og engasjerende tekster. Dette er på mange måter et visuelt album, proppfullt av historier og underholdende fortellinger, bakt sammen med gode doser både spøk og alvor - sjekk for eksempel ut "Mann for min hatt", "På stedet hvil" og "I John-Reiers fravær". Første singel fra albumet var sommerhiten "Naboklager 2.0" med den populære svenske rapperen Promoe på refrenget.

Store deler av Dette Forandrer Alt ble spilt inn i Harlem i New York, hvor Don Martin og Tommy Tee dro for å finne den rette lyden, den rette stemningen og de riktige samarbeidspartnere. Hjem kom de med et knippe nye låter, samt bidrag fra blant andre Immortal Technique og Craig G. I tillegg til svenske og amerikanske gjesterappere medvirker Supa Sayed, Tumi fra sørafrikanske Tumi & The Volume, Tonto Noiza fra franske ADK, Kevin fra Warlocks, J Castro og Fela, Rolfa og Slincraze, El Tipo Este fra kubanske Obsesion, Robel Berhe og Tommy Klemp. Siden sist har bandet fått et nytt medlem i Jester, men mistet Aslak - dette er faktisk det siste albumet hvor han deltar som medlem av Gatas Parlament.

Dette albumet er trukket tilbake fordi det inneholder samples som ikke er klarert.

Sporliste

 1. Anno
 2. Naboklager 2.0 (With Promoe)
 3. Mann for min hatt
 4. Jeg er kul (trenger jobb)
 5. På stedet hvil
 6. Vårkåt Isabell
 7. Niillas Skit
 8. I John-Reiers fravær
 9. Ut å spraye (with Promoe)
 10. Groruddalsanthem
 11. Toppløsjoiken
 12. Så fin i Sofienbergparken
 13. Verdisett
 14. Samegiella/darogiella (with Slincraze)
 15. Boikott Israel
 16. Seinsommernatta

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Gatas Parlament
Label EMI Norge Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 509990851412

Anmeldelser