Dial-a-Song: 20 Years Of They Might Be Giants (2CD)

They Might Be Giants

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
They Might Be Giants: John Flansburgh (vocals, guitar, keyboards); John Linnell (vocals, accordion, saxophone, keyboards). Additional personnel includes: Peter Stampfel (vocals, banjo); Laura Cantrell, Robin Goldie Goldwasser, Margeret Seiler (vocals); Eric Schermerhorn (acoustic & electric guitars); Jay Sherman-Godfrey (acoustic guitar, slide guitar); Dan Miller, Lyle Workman (guitar): Mark Feldman (violin); Frank London, Charlie Splavida, Jim O'Connor (trumpet); Dan Levine (trombone); Kurt Hoffman (horns); Dan Weinkauf, Graham Maby, Tony Maimone (bass); Brian Doherty, Dan Hickey, Alan Bezozi (drums); Sue Hadjopoulos (congas, percussion); Luis Jardim (percussion). Producers include: They Might Be Giants, Pat Dillet, Adam Schlesinger, Bill Krauss, Clive Langer. Compilation producer: Gary Stewart. Includes liner notes by Sarah Vowell. All tracks have been digitally remastered.

Denne vidunderlige They Might Be Giants-samlingen fra Elektra/Rhino dekker deres siste tyve år på en fyldig, presis og uhyre interessant måte. Aldri har man hørt indie-duoen, bestående John Flansburgh og John Linnell, på en lignende måte. Aldri har de mange pop-perlene deres kommet så godt til sin rett, blitt så synlige. Over to cd-er og 52 sanger treffer man låtskrivere/musikere som gjennom hele sin karriere har produsert smart, melodisk og, ikke minst, morsom musikk. Alle høydepunktene er med: "Don't Let's Start", "They'll Need a Crane", "She's an Angel" etc. For en introduksjon! For en oppsummering!


Disk 1
  1. Birdhouse In Your Soul
  2. Ana Ng
  3. Don't Let's Start
  4. Boss Of Me (from "Malcolm In The Middle")
  5. Older
  6. Istanbul (Not Constantinople)
  7. Doctor Worm
  8. Guitar, The
  9. Dr. Evil (from "Austin Powers: The Spy Who Shagged me")
  10. New York City
  11. Particle Man
  12. Cyclops Rock
  13. Minimum Wage
  14. Man, It's So Loud In Here
  15. We're The Replacements
  16. Why Does The Sun Shine? (The Sun Is A Mass Of Incandescent Gas) - (live)
  17. Your Racist Friend
  18. Bangs
  19. Snail Shell
  20. Twisting
  21. Another First Kiss
  22. They'll Need A Crane
  23. Statue Got Me High, The
  24. Hotel Detective, (She Was A)
  25. Put Your Hand Inside The Puppet Head
  26. I Palindrome I
  27. How Can I Sing Like A Girl
  28. James K Polk
  29. Meet James Ensor
  30. Mammal
  31. Pet Name
  32. No
  33. I Can Hear You
  34. Spider
  35. I Should Be Allowed To Think
  36. Fingertips
  37. She's Actual Size (new live version/previously unreleased)
  38. Spy (new live version/previously unreleased)
  39. Stormy Pinkness (live in Berlin 1989/previously unreleased)
  40. Exquisite Dead Guy
  41. Robot Parade (adult version)
  42. Boat Of Car
  43. SEXXY
  44. Number Three
  45. End Of The Tour
  46. They Might Be Giants
  47. Hey Mr DJ
  48. I Thought You Said We Had A Deal
  49. Nightgown Of The Sullen Moon
  50. Snowball In Hell
  51. Purple Toupee
  52. Cowtown
Disk 2
  1. She's An Angel
  2. How Can I Sing Like A Girl?
  3. James K. Polk
  4. Meet James Ensor
  5. Mammal
  6. Pet Name
  7. No!
  8. I Can Hear You
  9. Spider
  10. I Should Be Allowed To Think
  11. Fingertips
  12. She's Actual Size - (previously unreleased, live)
  13. Spy - (previously unreleased, live)
  14. Stormy Pinkness - (previously unreleased, live in Berlin 1989)
  15. Exquisite Dead Guy
  16. Robot Parade - (Adult version)
  17. Boat Of Car
  18. S-E-X-X-Y
  19. Number Three
  20. End Of The Tour, The
  21. They Might Be Giants
  22. Hey Mr. DJ, I Thought You Said We Had A Deal
  23. Nightgown Of The Sullen Moon
  24. Snowball In Hell
  25. Purple Toupee
  26. Cowtown


Utgitt 2002 Format 2CD
Sjanger Indierock Antall spor 78
Artist They Might Be Giants Label Rhino/Elektra
Bestillingsnummer 0081227813925