Diana & Marvin (CD)

Diana Ross & Marvin Gaye

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You Are Everything
  2. Love Twins
  3. Don't Knock My Love
  4. You're A Special Part Of Me
  5. Pledging My Love
  6. Just Say, Just Say
  7. Stop! Look, Listen (To Your Heart)
  8. I'm Falling In Love With You
  9. My Mistake (Was To Love You)
  10. Include Me In Your Life
  11. Alone - (bonus track)
  12. Things I Will Not Miss, The - (bonus track)
  13. I´ve Come to Love You So Much - (bonus track)
  14. I´ll Keep My Light in My Window



Utgitt 1973 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 14
Artist Diana Ross & Marvin Gaye Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer MOT157173.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende