Diana - Rarities Edition (CD)

Diana Ross

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Love Hangover (Extended Alternate Version)
  2. Your Love Is Good For Me (12-inch Version)
  3. Top Of The World
  4. Lovin´, Livin´ And Givin´
  5. What You Gave Me (12-inch Version)
  6. You Were The One
  7. Diana Ross & The Supremes Medley Of Hits: Stop! In The Name Of Love/Back In My Arms Again/Come See About Me/Love Is Like An Itching In My Heart/Where Did Our Love Go/Baby Love (12-inch Version)
  8. No One Gets The Prize/The Boss (12-inch Re-edit)
  9. I Ain´t Been Licked (12-inch Version)
  10. Fire Don´t Burn
  11. We Can Never Light That Old Flame Again (Alternate Mix)
  12. You Build Me Up To Tear Me Down
  13. Sweet Summertime Livin´


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Diana Ross
Label Motown Leverandør Import
Bestillingsnummer MOTB001361302.2