Die For Your Government (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You'd Do The Same
  2. You've Got To Die For The Government
  3. Drink Drunk Punk
  4. Rotten Future
  5. Safe Tonight
  6. Red White And Brainwashed
  7. Davey Destroyed The Punk Scene
  8. Summersquatter Go Home
  9. She's My Little Go Go Dancer
  10. Police State In The USA
  11. Punk By The Book
  12. Fuck Police Brutality
  13. I'm Being Watched By The CIA
  14. Kill The Rich
  15. No More Dead
  16. Confused Youth
  17. Your Daddy Was A Rich Man, Your Daddy's Fucking Dead


Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Anti-Flag
Label Westworld Bestillingsnummer CLE9554.2