Dirty Dancing - The Classic Story On Stage (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. This Magic Moment
  2. Merengue
  3. There Will Never Be Another You
  4. Johnny´S Mambo
  5. Do You Love Me?
  6. Medley: This Land Is Your Land/We Shall Overcome
  7. Dawn Interlude
  8. Besame Mucho
  9. If You Were The Only Girl In The World
  10. Lisa´s Hula
  11. Yes!
  12. In The Still Of The Night (I´ll Remember)
  13. Someone Like You
  14. She´s Like The Wind (Instrumental)
  15. Kellerman´s Anthem
  16. (I´ve Had) The Time Of My Life


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Filmmusikk Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Musikal
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer RCA737268.2