Dirty Gold (CD)

Angel Haze

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Forventningene har vært høye til Dirty Gold, debutalbumet til den amerikanske rapperen Angel Haze. Med døpenavnet Raykeea Angel Wilson vokste hun opp i en streng pinsemenighet, før moren brøt med kirken og flyttet datteren til Brooklyn - der 15 år gamle Haze oppdaget sekulær musikk. I 2012 gjorde hun seg bemerket med den fabelaktige mixtapen Reservation, og senere samme år kom låta som virkelig fikk folk til å følge med: På en omarbeidet versjon av Eminems "Cleaning Out My Closet" fortalte hun i rystende detalj om barndommens seksuelle overgrep.

Dirty Gold, det første ordentlige studioalbum fra Haze, er hovedsakelig produsert av Markus Dravs (Arcade Fire, Björk). Hans hang til både eksperimentering og stadionfakter kombineres med hennes lynskarpe følsomhet, resultatet blir en hip hop-utgivelse med singer-songwriter-preg. Ikke feilfritt, men levert med ubestridt talent og ukuelige ambisjoner.

Sporliste

 1. Sing About Me
 2. Echelon (It´s My Way)
 3. A Tribe Called Red
 4. Deep Sea Diver
 5. Black Synagogue
 6. Angels & Airwaves
 7. April´s Fool
 8. White Lilies / White Lies
 9. Battle Cry - feat. Sia
 10. Black Dahlia
 11. Planes Fly
 12. Dirty Gold
 13. Rose-Tinted Suicide
 14. Vinyl
 15. Crown
 16. New York

Video

Produktfakta

Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Angel Haze
Label Island Leverandør Gardners
Bestillingsnummer 3771737

Anmeldelser