Disc-Overy - New Version (CD)

Tinie Tempah

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Britiske Tinie Tempah har vært aktiv i Londons musikkmiljø siden 14-årsalderen, og har sluppet låter jevnt og trutt siden 2005. I en alder av 21 slipper han sitt etter hvert riktig så etterlengtede debutalbum, Disc-Overy. Briten henter inspirasjon fra So Solid Crew og Dizzee Rascal, han digger UK garage og grime, og har selv utviklet et karakteristisk uttrykk som kombinerer de nevnte stilartene med både hip hop og klubbmusikk. I 2009 ble unggutten signert til Parlophone, noe som kjapt ga ham to megahits på samvittigheten: "Pass Out" gikk rett til topps på de engelske listene, mens "Frisky" nådde en hederlig andreplass. Deretter fulgte hitsingelen "Written In The Stars" med Eric Turner, en låt som ble Tinies store gjennombrudd. Alle tre er med på Disc-Overy, det samme er gjesteartister som DJ-trioen Swedish House Mafia, Destiny's Child-stjernen Kelly Rowland og den britiske popprinsessen Ellie Goulding.

Denne nye utgaven av albumet innheolder to nye låter, "Till I'm Gone" med Wiz Khalifa og "Love Suicide" med Ester Dean. I tillegg er låtrekkefølgen noe endret.

Sporliste

 1. Intro
 2. Simply Unstoppable
 3. Pass Out
 4. Till I´m Gone - feat. Wiz Khalifa
 5. Illusion
 6. So Addicted - feat. Bei Maejor
 7. Snap
 8. Written In The Stars - feat. Eric Turner
 9. Frisky - feat. Labrinth
 10. Miami 2 Ibiza - Swedish House Mafia vs Tinie Tempah
 11. Love Suicide - feat. Ester Dean
 12. Wonderman - feat. Ellie Goulding
 13. Let Go - feat. Emeli Sande
 14. Invincible - feat. Kelly Rowland

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Tinie Tempah
Label Parlophone Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 5099908577429

Anmeldelser