Disco Diva (CD)

Gloria Gaynor

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I Will Survive (Re-recording)
  2. Reach Out (I´ll Be There) (Re-recording)
  3. Never Can Say Goodbye (Re-recording)
  4. I Am What I Am (Re-recording)
  5. Stop! In The Name Of Love
  6. Even A Fool Would Let Go
  7. For You My Love
  8. Love Me Real
  9. Runaround Love
  10. America
  11. Mack Side
  12. Tease Me
  13. I Want To Know What Love Is
  14. Every Time You Go Away
  15. Wonderful World
  16. Careless Whisper
  17. Every Breath You Take
  18. I Will Survive (Chico & The Gypsies Mix) (Re-recording)


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 18
Artist Gloria Gaynor Label Charly/Snapper
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer SNAP010CD