Disney's Greatest Vol. 1 (CD)

Diverse Barn

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Strangers Like Me - (from "Disney's Tarzan")
  2. Reflection - (from "Mulan")
  3. I Won't Say (I'm In Love) - (from "Hercules")
  4. Out There - (from "The Hunchback Of Notre Dame")
  5. You've Got A Friend In Me - (from "Toy Story")
  6. Just Around The Riverbend - (from "Pocahontas")
  7. Circle Of Life - (from "The Lion King")
  8. Whole New World, A (Aladdin's Theme)
  9. Beauty And The Beast ("From Beauty And The Beast")
  10. Kiss The Girl - (from "The Little Mermaid")
  11. I Wan'na Be Like You (The Monkey Song) ("From The Jungle Book)"
  12. Supercalifragilisticexpeialidocious - (from "Mary Poppins")
  13. Cruella DeVil (" From 101 Dalmatians")
  14. Once Upon A Dream ("From Sleeping Beauty")
  15. Bibbidi-Bobbidi-Boo (The Magic Song) ("From Cinderella")
  16. You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly! - (from "Peter Pan")
  17. Zip A Dee Doo Dah - (from "Song Of The South")
  18. Heigh Ho - (from "Snow White")
  19. Bella Notte ("From Lady And The Tramp")
  20. When You Wish Upon A Star - (from "Pinocchio")


Format CD Sjanger Barneplater
Antall disker 1 Antall spor 20
Artist Diverse Barn Label Disney
Leverandør Import Bestillingsnummer DSN860693.2